W cyklu „Na Fali Smaku” Kacper Maślak gości dziś w kuchni Kacpra Kraśniaka. Kacper na co dzień studiuje mechanikę i budowę maszyn, a także pracuje, ale jego prawdziwą pasją są rowery i wspinaczka górska. By mieć energię do działania, zawsze dba o to, by w kuchni przygotować coś wartościowego i smacznego.
Tym razem wspólnie przygotowali krewetki po Batumsku – danie inspirowane gruzińskimi smakami, pełne aromatu i smaku.
Składniki:
Krewetki (najlepiej surowe, obrane)
Pomidorki koktajlowe lub paprykowe
Cebula
Czosnek
Masło
Śmietanka 30%
Tostowany chleb
Sól i pieprz do smaku
Autor: K. Maślak





![W podrzeszowskiej Jasionce trwa Kongres Bezpieczeństwo Polski [ZDJĘCIA] 6 - Polskie Radio Rzeszów W podrzeszowskiej Jasionce trwa Kongres Bezpieczeństwo Polski [ZDJĘCIA]](https://radio.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2025/06/DSC02422.webp)

