W tym odcinku naszej audycji „Jak żyć? Przyjemnie i mądrze” Małgorzata Iwanicka poszła po rady do kucharza i cukiernika. Zapytała o to, jak m.in dobrze zabielić zupę. W tym przypadku żurek.ipue
Cukiernik zachęca do wyboru bardzo dobrych składników, gdyż to zawsze przekłada się na smak ciasta. -Warto kupić dobry, lokalny ser i zmielić go samemu – podkreśla mistrz cukiernictwa Barbara Bassara-Poprawa. Daje też rady jak np. piec sernik, by nie popękał.


![Uniwersytet Rzeszowski tworzy słownik pisarek emigracyjnych. Spotkanie z Anną Frajlich [ZDJĘCIA] 3 - Polskie Radio Rzeszów Uniwersytet Rzeszowski tworzy słownik pisarek emigracyjnych. Spotkanie z Anną Frajlich [ZDJĘCIA]](https://radio.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2025/10/Frajlich4-e1761302858326-120x86.jpeg)





